Webproduktion:
Öland på Internet AB


Anders Linder och Tradjazzarna
underhöll på Lilla Galleriet

ca 300 besökare kom och njöt i den varma sommarkvällen till en glad föreställning med Anders Linder. Han sjöng och spelade både klarinett och saxofon med stor skicklighet.

Bandet: Klas på piano, Staffan med trumpet, Sölve vid trummorna och Ture med en gammal hederlig kontrabas.
Mellan låtarna gladdes publiken av ett antal små roliga anekdoter som Staffan stod för.
I halvtid blev det paus då alla som var där bjöds till fika och samtidigt fick möjlighet att titta på den aktuella utställningen i galleriet.
På plats fanns konstnärsparet Leif-Robert med hustru Katarina Eriksson som i år har en gemensam utställning i "1:a rummet"

Som besökare vill jag bara tacka för en fantastisk kväll och en from önskan om en repris nästa år!!
Siw Lindahl

Några bilder togs och klicka gärna på den lilla för att se en större bild
Kerstin var glad att bandet ville återkomma år efter år.. Gudmud var intiativtagare till "traditionen" var på ett strålande humör Anders Linder på klarinett Anders Linder sjöng också!!
Många valde att titta på årets konstutställning Katarina Eriksson vid en av sina målningar Leif-Robert vid en av sina målningar
Kerstin och Gudmund njuter av underhållningen och tillsammans sitter  ett av Anders Linders barnbarn som också deltar i gemenskapen Det blev paus och rörelse på väg till utställningen och fikat Anders i avslappnat gäng i pausenTITTA PÅ TIDIGARE JAZZKVÄLLAR
MED
TRADJAZZARNA
OCH
ANDERS LINDER !

2014
2016
2017